Få flere hænder - uden at ansætte!

Hos Top Partners har vi tilknyttet flere hundrede kvalificerede og uddannede medarbejdere med en dokumenteret sundhedsfaglig og/eller pædagogisk baggrund. Alle er de klar på at gøre en forskel inden for omsorg og pleje på hele Sjælland.

For Top Partners er det vigtigt altid at matche organisation og medarbejder, så det faglige niveau er højt. Derfor får du altid medarbejdere, der passer til netop dine behov og ønsker.

Henriette 7.png

Glade medarbejdere arbejder bedre

Hos Top Partners prioriterer vi at have glade, veloplagte og motiverede medarbejdere. De strukturerer selv deres arbejdsmængde og vagttyper, fordi vi mener, det højner arbejdsglæden.

 

For dig betyder det, at du altid bliver mødt af motiverede og veloplagte medarbejdere med den rette uddannelse, som løser præcis det behov, du står med.

Fordelene ved at bruge fleksible medarbejder fra Top Partners

  • Du kan hurtigt og nemt skalere din arbejdskraft op og ned.

  • Du får adgang til en omfattende portefølje af kvalificerede og uddannede medarbejdere, som kan opfylde lige præcis dine behov.

  • Du får erfarne, fleksible, motiverede og omstillingsparate medarbejdere, der altid er klar til at levere kvalitet for pengene.

  • Du sparer tid på at finde afløsere.

  • Fast team af medarbejdere.

  • Nem og hurtig booking.

TOP_1301.jpg

Vi er altid kun et telefonopkald eller en mail væk fra dig. Vil du have et overblik over, hvor vi dækker og en specificering af hvilke ydelser vi tilbyder, kan du se mere her.

 

Vi er medlem af Dansk Erhverv, og har overenskomst med FOA, DSR, BUPL, SL, Danske Bioanalytikere og Danske Fysioterapeuter. Vi er medlem af brancheforeningerne FASID og VB, og vi har 2013 AAA-kreditvurdering af Soliditet.