VI TAGER VORES SAMFUNDSANSVAR ALVORLIGT

Samfundsansvar handler for os om at skabe gode, trygge rammer for vores medarbejdere og kunder og at kunne stå til ansvar for vores egen handlinger. Vi vil tage vare på vores nærområde. 

 

MEDARBEJDERE 

 

Vi sætter stor pris på vores vikarer. Vi har overenskomst med: FOA, DSR, BUPL, SL, Bioanalytikerne og Danske Fysioterapeuter, og hver og en af vores medarbejdere har en kontrakt efter overenskomst. På det punkt går vi ikke på kompromis. Forholdene skal være i orden, så både medarbejderne, kunderne og vi selv kan føle os trygge ved vores samarbejde. 

 

ARBEJDSMILJØ

 

Vi sørger for, at vores medarbejdere har de bedste arbejdsredskaber, og vi opfordrer vores vikarer til at holde sig opdateret inden for arbejds- og fodtøj.Vores rengøringsvikarer bruger kun godkendte rengøringsmidler - til fordel for medarbejderen, kunden og miljøet.

 

I vores kontorbygning lejer vi kontorer ud til andre Slagelse-baserede virksomheder. Vi arbejder inden for vidt forskellige brancher, hvilket giver et interessant og inspirerende arbejdsmiljø. Læs mere om vores kontorbygning her.

 

PRODUKTER

 

Gennem vores virksomhed CarePartner formidler vi innovative hjælpemidler til sundhedssektoren og til private. 

 

NÆRMILJØ

 

Gennem vores medlemsskab af Business Slagelse støtter vi op om tiltag, der skal gøre byen mere erhvervsvenlig og attraktiv at bo i. 

 

 

 

TOP PARTNERS

 

Bestyrelse

 

Om os

 

Historie

 

Del kontor med os

 

Timeseddel

 

SAMFUNDSANSVAR

 

CSR-politik

 

 

 

© Top Partners 2015 all rights reserved      cookiepolitik       Tlf. 58 50 07 81        kontakt@toppartners.dk