Os alle sammen griner.jpg

Top Partners søger passionerede medarbejdere til nyt specialistteam

På grund af et stigende antal opgaver inden for det specialiserede område lancerer Top Partners nu et særligt specialistteam af fastansatte medarbejdere til at løse en række opgaver indenfor socialpsykiatrisk og -pædagogisk bostøtte.

Det vil blandt andet være opgaver i henhold til §83 (praktisk hjælp) og §85 (socialpædagogisk bostøtte), men det kan i perioder også være andre opgaver inden for støtte i eget hjem.

I den forbindelse søger vi erfarne, engagerede social- og sundhedsassistenter og pædagoger, der har lyst til at indgå i teamet og
bidrage til at løse en række spændende opgaver. Der er tale om en fast stilling, men ikke nødvendigvis fuld tid.

TIne3_edited.jpg

Top Partners ansætter ny sundhedsfaglig koordinator

Top Partners har ansat Tine Ladegaard som ny sundhedsfaglig koordinator.
 

Tina Ladegaard skal indgå i Top Partners’ teamsamarbejde inden for bookning af vikarer til det sundhedsfaglige og pædagogiske område samt planlægning og koordinering af rengøringsbesøg under fritvalgsordningen.
 

42-årige Tine Ladegaard er bosat i Karrebæksminde og har 15 års arbejdserfaring fra sundhedssektoren, hvor hun bl.a. tidligere har arbejdet i hjemmesygeplejen i Slagelse Kommune. Senest i en administrativ stilling som planlægger og tidligere som social-og sundhedsassistent.
 

I sin nye stilling skal Tine Ladegaard bl.a. være med til yderligere at styrke Top Partners' kerneværdi om at skabe gode relationer mellem borger og vikar.
 

Vi er rigtigt glade for at have fået Tine med på holdet.

Mette med bevis.jpg

Vores søsterselskab Top Hjernetræning har fået en ny Neurofeedback-træner

Hos Top Hjernetræning er vi glade for, at vi kan ønske Mette Kjerulff Riishøj tillykke med titlen som certificeret Neurofeedback-træner.

 

Ligesom vores andre Neurofeedback-trænere er Mette uddannet hos Jette Mylegaad på EEG Institute.

Til daglig arbejder Mette som administrativ koordinator i Top Partners og kan nu se frem til også at udføre hjernetræning på vores Top Hjernetræning klinik.


Læs mere om Top Hjernetræning og hvad Neurofeedback kan gøre for dig her.

 

Pia og Tina.jpg

Top Partners mander op med sundhedsfaglig udviklingskonsulent

Vi er så glade for at kunne byde Tina Rossing velkommen her hos Top Partners. Tina skal bl.a. trække på sine mere end 10 års erfaring fra psykiatrien i bestræbelserne på at videreudvikle vores ydelser til eksempelvis psykiatrien.

Tina er 33 år og er uddannet social- og sundhedsassistent samt pædagogisk assistent. Hun har arbejdet i social- og retspsykiatrien samt senest på Psykiatrisk Akutmodtagelse Intensiv på Slagelse Sygehus. Desuden har Tina sin egen virksomhed, TSF Træning, hvor hun som konsulent tilbyder kurser i bl.a. relations- og deeskalering - herunder for Top Partners’ vikarer.

Teamet bag CFFS.jpg

Nyt søsterselskab til Top Partners

Top Partners har fået et søsterselskab i form af det nye Center for Familiesundhed i Slagelse. Centret tilbyder skræddersyede forløb for børn med f.eks. indlæringsvanskeligheder, psykiske udfordringer eller fysiske problemer med eksempelvis øre eller syn. Centret har allerede indledt konkrete forløb med både kommuner og en vestsjællandsk familie.

”Vi har arbejdet på konceptet for Center for Familiesundhed i flere år. Det har krævet mange ressourcer og en stor indsats fra alle de involverede parter, så jeg er bare super glad for, at vi nu er godt i gang med den første familie,” siger Pia Larsen.

Artikel_Sjællandske.jpg

Omtale i

Sjællandske Medier

Hos Top Partners er alder ingen hindring. Tværtimod ser vi erfarne medarbejdere som en vigtig ressource, der kan bidrage med erfaring, viden og overblik. Derfor ansætter vi hellere end gerne seniorer, hvis vedkommende har den stærkeste profil til jobbet.

 

Det har Sjællandske Medier skrevet en artikel om til det lokale erhvervstillæg Erhverv Plus. Her kan du foruden adm. direktør Pia Larsen møde vores pædagogiske udviklingskonsulent Anja Smaakjær, der blev ansat i Top Partners i august 2020 som den stærkeste kandidat ud af et meget stærkt felt af ansøgere.

 

I artiklen kan du desuden møde salgschef Preben Christensen og Key Account Manager Hans Jørgen Petersen fra Top Partners’ søsterselskab CarePartner.

 

Artiklen blev bragt torsdag den 14/1 2021. Læs her (på side 8)

juletræer

Julekonkurrence 2020

VINDEREN ER FUNDET, og er blevet kontaktet direkte. STORT TILLYKKE.

I anledning af julen 2020 afholder vi en Facebook konkurrence, så hold øje med Facebook fra fredag den 11. december 2020.

Klik her for at læse konkurrencebetingelser for dette års julekonkurrence.

TSF.JPG

Vores vikarer har været på kursus

Vores dygtige vikarer inden for psykiatrien har nu været på kursus for at udvikle deres kompetencer inden for området. Vikarerne fik bl.a. undervisning i service- og psykiatrilovgivningen kombineret med praktiske øvelser. Alt sammen for at gøre det så trygt som muligt for både vikarer og fastansatte at gå på arbejde.

Om kurset fortæller en af vikarerne: “Det har været et rigtig godt kursus. Det var godt at få gennemgået lovgivningen med praktiske eksempler samt at øve teknikker til f.eks. at undgå slag og spark.”

 

Det var Jesper Hein og Tina Rossing fra virksomheden TSF Træning, som underviste på kurset. Forkortelsen TSF dækker over tryghed, sikkerhed og faglighed – værdier, vi i høj grad også kan stå inde for hos Top Partners...

Anja og Pia ved opstart.jpg

Vi har fået ny kollega

Vi er rigtig glade for at byde vores nye salgs- og udviklingskonsulent, Anja Smaakjær, velkommen til Top Partners.

Anja kommer med en mangeårig baggrund inden for handikap- og psykiatriområdet, både som socialpædagog, leder og udviklingskonsulent. Anja er uddannet socialpædagog og har senere suppleret med en master i Ledelse og Organisationsudvikling samt en projektleder-uddannelse.

Som salgs- og udviklingskonsulent vil Anja blandt andet skulle arbejde med forretningsudvikling af både vores nuværende og kommende forretningsområder, herunder Center for Familiesundhed, ligesom hun vil blive stærkt involveret i salg og relationen til vores kunder.

Vi er super glade for at have fået Anja med om bord og byder hende et stort velkommen i Top-familien!

Pia og jacob med certifikat.jpg

Hjernetræning i form af Neurofeedback

Som en del af Top Partners tilbyder vi nu også Neurofeedback i form af hjerne-træning, der øver hjernen i selv-regulering. Dette foregår hos Top Hjernetræning.

Denne træning hjælper hjernen til at arbejde mere hensigtsmæssigt og komme i bedre balance.
 

Klik her og læs mere mere om, hvad Top Hjernetræning kan tilbyde.