Er du vores nye kollega?

Top Partners søger psykolog, pædagog eller socialrådgiver til forretningsudvikling

 

Vi søger endnu en dygtig kollega til forretningsudvikling af Top Partners. Fra vores kontor i Slagelse skal du være med til at videreudvikle et af Sjællands mest kvalitetsbevidste vikarbureauer inden for social- og sundhedsområdet - herunder kunderådgivning, forretningsudvikling og salg.

 

Top Partners dækker social- og sundhedsområdet inden for den primære og sekundære sektor, det pædagogiske område samt rengøring under Fritvalgsordningen. Vi tilbyder udelukkende medarbejdere og vikarer, der er uddannet inden for deres respektive fag. Det er Top Partners’ målsætning at tilbyde kunderne mere, end de forventer, og samme ambition har vi for vores medarbejdere.

 

Du bliver en del af en mindre virksomhed med højt til loftet og kort vej fra idé til handling. Vi har en uformel arbejdskultur med humoristisk sans, godt arbejdsmiljø og hang til sociale arrangementer.

Hele stillingsopslaget kan læses her.

Pia og jacob med certifikat.jpg

Hjernetræning i form af Neurofeedback

Som en del af Top Partners tilbyder vi nu også Neurofeedback i form af hjerne-træning, der øver hjernen i selv-regulering. Dette foregår hos Top Hjernetræning.

Denne træning hjælper hjernen til at arbejde mere hensigtsmæssigt og komme i bedre balance.
 

Klik her og læs mere mere om, hvad Top Hjernetræning kan tilbyde.

TOP PARTNERS

 

Bestyrelse

 

Om os

 

Historie

 

Del kontor med os

 

Timeseddel

 

SAMFUNDSANSVAR

 

CSR-politik

 

 

 

© Top Partners 2015 all rights reserved      cookiepolitik       Tlf. 58 50 07 81        kontakt@toppartners.dk