Artikel_Sjællandske.jpg

Omtale i

Sjællandske Medier

Hos Top Partners er alder ingen hindring. Tværtimod ser vi erfarne medarbejdere som en vigtig ressource, der kan bidrage med erfaring, viden og overblik. Derfor ansætter vi hellere end gerne seniorer, hvis vedkommende har den stærkeste profil til jobbet.

 

Det har Sjællandske Medier skrevet en artikel om til det lokale erhvervstillæg Erhverv Plus. Her kan du foruden adm. direktør Pia Larsen møde vores pædagogiske udviklingskonsulent Anja Smaakjær, der blev ansat i Top Partners i august 2020 som den stærkeste kandidat ud af et meget stærkt felt af ansøgere.

 

I artiklen kan du desuden møde salgschef Preben Christensen og Key Account Manager Hans Jørgen Petersen fra Top Partners’ søsterselskab CarePartner.

 

Artiklen blev bragt torsdag den 14/1 2021. Læs her (på side 8)

juletræer

Julekonkurrence 2020

VINDEREN ER FUNDET, og er blevet kontaktet direkte. STORT TILLYKKE.

I anledning af julen 2020 afholder vi en Facebook konkurrence, så hold øje med Facebook fra fredag den 11. december 2020.

Klik her for at læse konkurrencebetingelser for dette års julekonkurrence.

TSF.JPG

Vores vikarer har været på kursus

Vores dygtige vikarer inden for psykiatrien har nu været på kursus for at udvikle deres kompetencer inden for området. Vikarerne fik bl.a. undervisning i service- og psykiatrilovgivningen kombineret med praktiske øvelser. Alt sammen for at gøre det så trygt som muligt for både vikarer og fastansatte at gå på arbejde.

Om kurset fortæller en af vikarerne: “Det har været et rigtig godt kursus. Det var godt at få gennemgået lovgivningen med praktiske eksempler samt at øve teknikker til f.eks. at undgå slag og spark.”

 

Det var Jesper Hein og Tina Rossing fra virksomheden TSF Træning, som underviste på kurset. Forkortelsen TSF dækker over tryghed, sikkerhed og faglighed – værdier, vi i høj grad også kan stå inde for hos Top Partners...

Anja og Pia ved opstart.jpg

Vi har fået ny kollega

Vi er rigtig glade for at byde vores nye salgs- og udviklingskonsulent, Anja Smaakjær, velkommen til Top Partners.

Anja kommer med en mangeårig baggrund inden for handikap- og psykiatriområdet, både som socialpædagog, leder og udviklingskonsulent. Anja er uddannet socialpædagog og har senere suppleret med en master i Ledelse og Organisationsudvikling samt en projektleder-uddannelse.

Som salgs- og udviklingskonsulent vil Anja blandt andet skulle arbejde med forretningsudvikling af både vores nuværende og kommende forretningsområder, herunder Center for Familiesundhed, ligesom hun vil blive stærkt involveret i salg og relationen til vores kunder.

Vi er super glade for at have fået Anja med om bord og byder hende et stort velkommen i Top-familien!

Pia og jacob med certifikat.jpg

Hjernetræning i form af Neurofeedback

Som en del af Top Partners tilbyder vi nu også Neurofeedback i form af hjerne-træning, der øver hjernen i selv-regulering. Dette foregår hos Top Hjernetræning.

Denne træning hjælper hjernen til at arbejde mere hensigtsmæssigt og komme i bedre balance.
 

Klik her og læs mere mere om, hvad Top Hjernetræning kan tilbyde.

TOP PARTNERS

 

Bestyrelse

 

Om os

 

Historie

 

Del kontor med os

 

Timeseddel

 

SAMFUNDSANSVAR

 

CSR-politik

 

 

 

© Top Partners 2015 all rights reserved      cookiepolitik       Tlf. 58 50 07 81        kontakt@toppartners.dk