VI ER HER FOR AT GØRE EN FORSKEL 

Vikarbureau | Toppartners | Slagelse
TOP PARTNERS I DAG 

 

Top Partners er bygget på en solid bund af høj faglighed, og vi gør en stor indsats for at højne niveauet blandt vikarbureauer ved at:

 

  • Tilbyde fagligt kvalificerede medarbejdere til branchen

  • Tilbyde vores vikarer gode arbejdsforhold, bl.a. løn efter overenskomst og kørselspenge

  • Involvere os i nærmiljøet, engagere os i branchen og ved at forbedre og forny os hvor vi kan

 

Vi prioriterer gode forhold for vores medarbejdere og lægger vægt på at bibeholde et godt arbejdsmiljø, en god omgangstone, en tydelig ledelse, et struktureret samarbejde, et højt informationsniveau og lydhørhed.

 

Vi ønsker, at vores vikarer let integreres hos vores kunder, så de indgår i hverdagen på samme niveau som deres fastansatte kollegaer. Desuden er det centralt for os, at vores medarbejdere har gode relationer til vores private kunder. Det skaber i sidste ende tryghed og kvalitet i behandling og pleje af patienter, gode relationer til private kunder og kompetent samarbejde på pædagogområdet.

 

I dag har vi 1600 vikarer tilknyttet vores virksomhed - alle med en sundhedsfaglig baggrund. Vi dækker hele Sjælland - se mere under Ydelser for at få et overblik over, hvor vi udfører de forskellige ydelser. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Foruden Top Partner har vi virksomheden CarePartner. Her sælger vi innovative hjælpemidler til det offentlige inden for sundhedssektoren og til private i hele Skandinavien. Vi har tårnhøje krav til vores produkter, og deres sikkerhed skal være veldokumenteret og 100% i orden for at blive en del af vores sortiment.

 

Vi ser vores arbejde i CarePartner, som en del af vores mission om at gøre en forskel inden for omsorg og pleje. Har du brug for hjælpemidler, eller vil du vide mere om vores produkter, kan du følge dette link: www.carepartner.dk for at læse mere.

 

Vi er medlem af Dansk Erhverv, har overenskomst med FOA, DSR, BUPL, SL, Danske Bioanalytikere og Danske Fysioterapeuter. Vi er autoriseret medlem af brancheforeningerne

FASID og VB, og vi har 2013 AAA-kreditvurdering af Soliditet.