TOP FRITVALG

 

Top Fritvalg er en del af Fritvalgsordningen. Vi har siden 2003 leveret løsninger til praktisk hjælp, hjemmepleje og personlig pleje til private kunder i kommunerne - altid med udgangspunkt i tillid, tryghed, fleksibilitet og kvalitet.

Her ses en af vores medarbejdere, Merethe, hos Karen fra Sorø:

Vikarbureau | Toppartners | Slagelse
Fritvalgsordningen

 

 

 

Siden Fritvalgsordningen trådte i kraft 1. januar 2003 har Top Fritvalg leveret serviceydelser inden for hjemmepleje og rengøring til borgere i flere kommuner.

Ordningen betyder, at pensionister eller brugere af hjemmeplejen frit kan vælge, om de vil have ydelserne leveret af kommunen eller af private firmaer.

Ordningen er for borgere, der er bevilget hjælp til praktiske opgaver i kommunen. Det er gratis at skifte fra kommunen til Top Fritvalg, og vi er et godt alternativ til den kommunale hjemmepleje.

 

Vi har fokus på den enkelte borger. Vi ønsker at sikre bedst mulig behandling af vores kunder – både i forhold til opgaveløsningen og i forhold til respektfuld og omsorgsfuld kontakt i det daglige.

TopPartners 11.jpg
Ydelser og dækningsområde:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

​Top Fritvalg er godkendt i følgende områder:

  •   Sjælland: Slagelse, Sorø, Kalundborg     

Vi tilbyder at servicere borgerne inden for praktisk hjælp, dvs. rengøring, indkøb og tøjvask.

 

Inden opstart aflægger vi et "første-gangsbesøg" for at sikre, at alle arbejdsmiljømæssige forhold er i orden, og vi udarbejder en APV. Under besøget planlægger vi, i samarbejde med den enkelte borger, på hvilken ugedag og tidspunkt rengøringen skal udføres.

Besøget udføres af en af vores sikkerhedsrepræsentanter eller af vores sikkerhedsleder, som er uddannet henholdsvis SSH og sygeplejerske. 

Vikarbureau Toppartners
Arbejdsforhold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidspunkt aftales ved hver enkelt opgave.

Vores medarbejdere bærer tydelig billed-identifikation.

 

Vi tilbyder en fast medarbejder, som vil være gennemgående i hjemmet, kun afbrudt af afløser ved ferie og sygdom.

 

Top Fritvalg beskæftiger 20 medarbejdere fordelt i kommunerne.

 

Alle vore medarbejdere får løbende tilbudt relevante kurser og temadage, og vi bruger de nyeste og bedste arbejdsredskaber for at forebygge nedslidning af vores serviceassistenter. Vi bruger udelukkende godkendte rengøringsmidler - af hensyn til miljøet og vores medarbejdere.

 

Ønsker du at vide mere om, hvad Top Fritvalg kan gøre for dig, er du meget velkommen til at kontakte os på 58 50 07 81.